Kategorier
Stålhättor

Sofia Käck om visningen på Hagabion!

Nytt samtal – den här gången på Göteborska! ”Skulle du vilja komma ner och prata efter visningen av Stålhättor!?” Jag tänkte inte efter så mycket den här gången…! Det var mer självklart och jag gillar tanken på att jag inte bara promotar filmen i sig utan även SSAB, Borlänge och jobbet i sig – och Ja, mig själv också! Filmen skulle visas under en vecka på Hagabion. Samma bio där det var premiärvisning för några månader sen. Den här gången var salongen mindre och mer gemytlig och besökarna var inte lika många! Jag blev presenterad och hann nog inte säga många rader om vem jag var och varför jag valde industrin innan frågorna började komma: ”I filmen har ni bara positivt att säga om ert jobb, finns det inget som är negativt? ”Vid ett tillfälle låter det som om du gav facket kritik, eller du ifrågasatte vart dina pengar gick! Vet du det idag?” ”Kerstin pratade om glittret i solstrålarna. Är det lika idag där du jobbar?” Samtalet flöt på bra och blev ett roligt möte med positiva biobesökare och jag blev en erfarenhet rikare! En medverkande / Sofia